Zoeken op trefwoord
  

Inzamelen cartridges

AanmeldenHet inzamelen van cartridges gebeurt op een verantwoorde manier met het speciale Eeko programma. Eeko wil mensen bewuster maken van het milieu en recycling. Daarvoor hebben wij een inzamelprogramma opgestart voor lege cartridges en oude mobiele telefoons.

Bescherming van milieu
Eeko staat voor inzamelen en evenwicht in de natuur. Wij geloven in het belang van bescherming van de natuurlijke hulpbronnen. Het inzamelen van cartridges en oude mobiele telefoons voor recycling draagt bij aan een beter milieu en bescherming van gebieden. Wij maken de inzameling mogelijk en gemakkelijk voor zowel particulieren als bedrijven. U hoeft slechts uw lege cartridge(s) in onze speciale inzamelboxen of enveloppen te stoppen. Aan het inzamelen van cartridges zit een vergoeding verbonden. U kunt ook een goed doel ondersteunen met de inzameling.

Vraag inzamelmateriaal aan
Eeko helpt het milieu met het inzamelen van lege cartridges en oude mobiele telefoons. Op deze website leest u veel meer over ons inzamelprogramma. Vraag de speciale inzamelenveloppen aan en steun een goed doel. Bedrijven kunnen zich hier aanmelden.

Wilt u meer informatie over duurzaam ondernemen, onze partnerships of uw bedrijf aanmelden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@eeko.nl of te bellen naar 0570 - 85 85 85

WNF Stichting Hulphond Diergaarde Blijdorp Apenheul Jantje Beton

Meer informatie over duurzaam ondernemen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Duurzaam ondernemen mkb // Cartridges goed doel // Oude mobieltjes inleveren // Oude mobieltjes // Mobiele telefoon inleveren // Mobiel inleveren // Mobiel goed doel // Lege cartridges inleveren // Lege cartridges // Inzamelen cartridges